BINE AȚI VENIT PE PAGINA NOASTRĂ WEB!

Get hookED on Learning    Experiențe de învățare personalizate și captivante

Proiectăm experiențe de învățare pentru organizații și experți individuali. Îi ajutăm să-și îmbunătățească modul în care abordează învățarea.

g

Experiențe de învățare

Design & Dezvoltare

MICRO LEARNING

Fimulețe explicative

Tehnologii de învățare

Creație și management 

Ce soluții vă oferim

De ce să alegeți HOOKED

De la A la Z

La HOOKED garantăm că suntem un partener de la A la Z. HOOKED își asumă responsabilitatea de a conduce proiectul de la început până la sfârșit. Experiența noastră cu organizații mari și mici demonstrează că știm cum să vă însoțim prin proces – nu contează cât de complex este sarcina. Suntem dedicați învățării și ne dorim să livrăm rezultate care să depășească așteptările clienților noștri.

Metode multiple de învățare

HOOKED folosește o metodologie de învățare testată pe o varietate de proiecte. Având o abordare de tip Agile, știm că putem să ajungem la mulți angajați – indiferent de stilul de învățare preferat.

Soluții centrate pe client

Știm că motivațiile pentru implementarea unui proiect de învățare diferă de fiecare dată. De asemenea, știm că solicitări diferite necesită abordări diferite – și soluții diferite. Chiar dacă vă doriți o soluție standard sau personalizată, HOOKED vă oferă proiectul de învățare pe care vi-l doriți.

Alegem tehnologia potrivită

Multe LMS-uri reprezintă sisteme complexe, dificil de utilizat și care eșuează în satisfacerea nevoilor angajaților. De aceea am decis să punem angajatul vostru în prim plan și să alegem împreună platforma cea mai potrivită, care să poată fi utilizată acasă sau în mișcare. 

Învățarea începe de la primul cuvânt.

Contactați-ne

Aflați mai multe despre serviciile noastre!

Email

contact@hooked.ro

Telefon

+40 730 207 207

Acord GDPR

12 + 6 =

HOOKED

DATE IDENTIFICARE

HOOKED INTERACTIVE SRL
Nr. Reg. Comertului: J08/3078/2019
CUI: 41733386
Capital Social: 200 lei

© 2019 HOOKED